Deze bekende training doet ieder model nu

Deze bekende training doet ieder model nu

Bestaat er een training die perfect is voor het lichaam van een model? Je hoort nogal eens voorbij komen dat je een uur lang moet touwtje springen of een half uur moet planken om de juiste maten te krijgen, maar daar wordt niemand gelukkig van, toch? Inmiddels is er een nieuwe fitness-trend ontdekt in de modellenwereld. Van Victoria’s Secret Angels tot It-Girls, iedereen ruilt hun gewichtjes en pilates-matje in voor bokshandschoenen.

d03fd8f7223dd09c75cde25ec1d66215

Kickboksen dus, en wat is er lekkerder dan alle agressie even uit je lijf slaan? Maar dit is niet de enige reden dat modellen massaal de ring in stappen. Volgens Michael Olajide, trainer van verschillende beroemdheden, zijn er meerdere redenen waarom het plotseling zo populair is. “Het is ontzettend goed voor je core, je wordt er niet overdreven gespierd en breed van, je valt er razendsnel van af en je bent tegelijkertijd ontzettend aan het de-stressen.”

Ook onze eigen modellen geven al hun voorkeur aan. Zo vertelt Future Faces’ Zoë Haets (links) dat ze van alle sporten het liefst zou kickboksen, dit geeft in haar ogen het snelst resultaat en is ook nog eens heel leuk om te doen. Wanneer ga jij het proberen?

Samen maar met haar workout-maatje Andrea wordt een zware training op Mallorca voor Zoë al een stuk dragelijker! @andreahthr @zoethaets #training #mallorca #workout

Een bericht gedeeld door The Modelhouse TV (@themodelhousetv) op

 

Shop