Zo reageren kijkers op de gemene opmerkingen tegen HNTM’s Bonita

Zo reageren kijkers op de gemene opmerkingen tegen HNTM’s Bonita

Drama, drama, drama. We kregen gister weer genoeg sensatie op ons bord tijdens Holland’s Next Topmodel. Toch waren niet alle kijkers even enthousiast na de uitzending van gister. Nadat Bonita haar twijfel uitsprak over haar deelname aan het programma, en aangaf dat ze verdrietig was door het overlijden van haar oma, begonnen de andere deelnemers grapjes over haar te maken. En dat viel niet helemaal in goede aarde bij de kijkers.

Tijdens de aflevering werd Bonita door kandidaten Jamie en Sanne wegens haar bleke huid vergeleken met een pak melk. Vervolgens tekende Jamie het gezicht van Bonita op het pak en hadden de twee dikke lol. “Niet lullig bedoelt,” volgens Jamie. Maar de kijkers reageerden geschokt: “Wat een mega achterbakse groep, die arrogante steek onder water van Latanya en Sanne tegen Bonita was echt niet nodig. Wat hun doen is typisch pestgedrag. Bonita mag zich dan afzonderen, maar de groep doet ook niet hun best om haar er bij te betrekken,” reageert één van de kijkers op Facebook.

Ook op Twitter kwam iedereen massaal op voor het model in spé. Jamie, Latanya en Sanne kregen allemaal de volle laag. Wat vind jij van deze reacties?

 

 

Lees ook: HNTM’s Montell heeft een bizarre look a like in zijn familie

Shop