Was Kylie Jenner de draagmoeder van Kim en Kanye’s nieuwe baby?

Was Kylie Jenner de draagmoeder van Kim en Kanye’s nieuwe baby?

Maandag was het eindelijk zover: kindje nummer drie binnen de Kardashian-West family is geboren. Kim kondigde dit aan op haar Instagram, door een simpele foto te plaatsen met het bijschrift ‘#motherofthree’. De vraag is nu alleen nog, hoe gaat de newborn girl heten en wie is de draagmoeder?

Misschien was het je niet eens bekend dat Kim in verwachting was, en dat kan goed kloppen. De reality-ster had namelijk een draagmoeder en is dus zelf niet zwanger gezien. Wegens complicaties zou ze het baren van een derde kind wellicht niet overleven, en werd haar dit ten strengste afgeraden. Nu gaat er een bizar gerucht rond: is Kylie Jenner de draagmoeder van het meisje?

Afgelopen weekend werd er al flink gespeculeerd of Kylie aan het bevallen was. Fans maken het rekensommetje, en concluderen hieruit dat het heel goed zou kunnen dat de nieuwe baby door haar ter wereld is gebracht. Wij weten het fijne er niet van, maar zijn wel reuze benieuwd!

#momofthree

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Op hun eigen website plaatsten de twee de volgende tekst:
“Kanye en ik zijn verheugd om de komst van onze gezonde, prachtige meisje aan te kondigen. We zijn de draagmoeder ontzettend dankbaar, die onze dromen waarmaakte met het grootste geschenk dat iemand kan geven, en onze artsen en zusters voor hun speciale zorg. North en Saint zijn heel enthousiast om hun nieuwe zusje te verwelkomen.”

Naast de geruchten over Kylie, wordt er ook al veel gesproken over de naam van het meisje. Kim heeft eerder al eens aangegeven dat ze haar nieuwe baby Star wil noemen. De meesten zijn er dan ook van overtuigd dat dit haar naam zal worden.

Shop