Victoria’s Secret model Roosmarijn de Kok werd gearresteerd wegens bizarre reden

Victoria’s Secret model Roosmarijn de Kok werd gearresteerd wegens bizarre reden

Nadat de Nederlandse modellen Doutzen Kroes en Romee Strijd voor Victoria’s Secret mochten lopen, paradeert de 19-jarige Roosmarijn de Kok straks ook over de VS-catwalk. Maar voordat de dutchie hiervoor gevraagd werd, is ze om bizarre reden gearresteerd.

d6f32e07dfd3c7a143bf4c28df665b2d

Roosmarijn kwam in 2014 op het Amerikaanse nieuws nadat zij werd aangeklaagd wegens diefstal. Het model zou in de Whole Foods – een soort healthstore – in New York een fles visolie en drie chocoladerepen mee hebben genomen. Toch beweert Roosmarijn zelf dat ze het niet zo bedoeld heeft, en dat ze de producten in haar tas heeft gestopt met de intentie ze gewoon te betalen.

Toen het model zich bedacht om zich om te draaien en naar de kassa te lopen was het al te laat, de bewakers waren haar al achterna gelopen. Op dat moment werd ze aangeklaagd voor diefstal en moest ze bij de rechtbank verschijnen.
Inmiddels achtervolgt de aanklacht haar niet langer, en is ze gelukkig gewoon verkozen tot Victoria’s Secret Angel. Ze kon haar geluk op dat moment niet op. “Woorden kunnen dit niet omschrijven en ik huil alleen maar,” schreef het model bij een Instagram-post.

 

I still can’t believe it!!!!!! Words can’t describe how happy and thankful i am just crying 😭😭😭 thank you thank you thank you for making dreams come true @ed_razek @10magazine @monica.mitro @johndavidpfeiffer and everyone else at @victoriassecret after almost 3 yrs of working for VS im WALKING THE VICTORIAS SECRET FASHION SHOW THIS YEAR 💘💘💘💘💘💘💘💘💘 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een bericht gedeeld door roos (@roosmarijndekok) op

Lees ook: Het merk Missguided photoshopt neppe stirae op modellen

Shop