Ook Ashley Graham deelt haar #metoo ervaringen

Ook Ashley Graham deelt haar #metoo ervaringen

Hoewel de discussie weer een beetje overgewaaid lijkt te zijn, komen er nog altijd mensen naar voren om hun #metoo ervaringen te delen. Zo ook Ashley Graham, die in het programma The View opnieuw een verhaal deelt met Whoopi Goldberg.

d47e5ebb62e699ad9b235bbe10620307

Het is niet de eerste keer dat het topmodel een persoonlijk verhaal als dit vertelt, eerder deelde ze ook al met Glamour dat ze te maken heeft gehad met seksuele intimidatie op de set. Nu komt ze met een verhaal over een shoot die ze op 17-jarige leeftijd heeft gehad met de beruchte fotograaf Terry Richardson.

Verschillende mensen zijn al naar buiten gekomen met verhalen over de fotograaf. Gelukkig ging de samenwerking in het geval van Ashley zonder vreemde opmerkingen of aanrakingen van Terry. Wel heeft Ashley van tevoren getwijfeld om met hem samen te werken. “Ik kreeg een telefoontje of ik het wilde doen, maar die beelden wilde je gewoon in je portfolio hebben, dus ik heb ja gezegd.” Hoewel Terry geen vreemde dingen deed tijdens de shoot, was het model wel degelijk op haar hoede. “Ik dacht wel steeds, ‘gaat hij nou vragen of ik mijn shirt uit wil doen?’, maar dat is uiteindelijk niet gebeurt.”

Hoewel er met Terry gelukkig niets gebeurde, heeft Ashley wel andere ervaringen die ze met Whoopi deelt. Zo geeft ze aan dat ze tijdens een shoot in een kast werd gedrukt door een assistent, die zich vervolgens uitkleedde en haar vroeg om hem aan te raken. Ook hier wist ze gelukkig te ontkomen, maar ze heeft nooit iets durven te zeggen. Bekijk het gehele interview hieronder.

Shop