Nederlands model Ivana Smit overlijdt in Maleisië na val

Nederlands model Ivana Smit overlijdt in Maleisië na val

Een tragische gebeurtenis werd vandaag bevestigd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Donderdag 7 december is het Nederlandse model Ivana Smit overleden in Maleisië.

Afgelopen zaterdag werd het nieuws definitief bevestigd. Het 19-jarige meisje werd gevonden op de zesde verdieping van een flatgebouw, nadat ze naakt van de twintigste verdieping was gevallen in Kuala Lumpur. Ze was op dit moment met een vriend van haar en zijn vriendin aan het eten. Volgens de Maleisische politie is er geen sprake van moord of doodslag, maar Ivana’s familieleden trekken het onderzoeksrapport sterk in twijfel. Haar nabestaanden zijn direct naar Maleisië afgereisd en hebben de Nederlandse ambassade ingelicht over hun twijfel.

 

Loving my first look for @triumphmalaysia do come watch the show at 1 Utama at 7.30 pm ☺️ #truimphmalaysia #triumph #lingerie #model #firstlook #runway #showtime #shine #smile

Een bericht gedeeld door Ivana Smit (@ivana_smit) op

Het stel waar Ivana mee was zegt niets te hebben gemerkt van de val. Toch kan er volgens een vriend van het model geen sprake zijn van zelfmoord. “Hoe kan ze zomaar vallen, waarom was ze naakt?”, vertelt hij aan het AD. “Ze was nog zo druk met leven. Ze was ontzettend verantwoordelijk, geen vrouw die laveloos van een balkon valt.” De vader van het model zegt gezien te hebben dat Ivana blauwe plekken om haar keel had. Of de Nederlandse politie de zaak gaat onderzoeken is nog onduidelijk.  

So ready for the summer 🤗☀️💋#summer #vacation #bbq #friends #travel #asia #withmyman #tan

Een bericht gedeeld door Ivana Smit (@ivana_smit) op

Shop