Montell onthult: dit is wanneer hij een relatie kreeg met Sanne

Montell onthult: dit is wanneer hij een relatie kreeg met Sanne

Lovebirds Montell en Sanne zijn in onze ogen dé absolute #couplegoals. Maar hoewel Montell recent toegaf dat de twee écht samen zijn, willen we natuurlijk wel de juice details weten. Grazia sprak de winnaar van Holland’s Next Topmodel persoonlijk en ontdekte wanneer de liefde tussen hen opbloeide.

Een bericht gedeeld door Montell van Leijen (@hntm_montell) op

Tijdens het programma werd Montell al overladen met huwelijksaanzoeken en flirterige boodschappen. Op een gegeven moment kon hij het niet eens meer bijhouden. Hierdoor kreeg hij op een gegeven moment zelfs te horen dat hij arrogant was, omdat hij niet meer op zijn berichten reageerde. “Het is gewoon een beetje veel op dit moment,” geeft hij aan.

Overigens zou hij nooit ingaan op de liefdesverklaringen van zijn fans, hij is namelijk ontzettend gelukkig met Sanne. Volgens Montell hebben de twee al een tijdje een relatie, maar kozen ze er bewust voor om het nog niet publiekelijk bekend te maken. “Als het uit zou gaan zou dat echt shit zijn, maar nu mag iedereen het weten.” Daarnaast geeft hij aan dat ze pas na de opnames een relatie kregen,  hoewel hij haar meteen al leuk vond. Cute!

 

Shop