Martha Hunt vertelt: Zó gaat een Victoria’s Secret Casting er aantoe

Martha Hunt vertelt: Zó gaat een Victoria’s Secret Casting er aantoe

De vleugels, de prachtige lichamen en de blije gezichten: de wereld van Victoria’s Secret lijkt wel een sprookje. Voor veel modellen is dit dan ook het absolute einddoel. Maar hoe zwaar is het om hier binnen te komen? Martha Hunt vertelt hoe zij de selectie heeft ervaren.

Inmiddels is Martha met haar titel als Angel sinds 2015 verzekerd van een plek in de show. Maar ze weet nog precies hoe zwaar het was om de casting in te gaan. Ook hier lijkt iedereen vrolijk en gezellig te doen, maar de jury is niet altijd even lichtvoetig.

Schermafbeelding 2017-12-22 om 16.21.30

“Als je een fashionshow gaat lopen, is dit dé show die het meest telt. Daarom is deze casting ook zo belangrijk. Het is zenuwslopend, je zit tegenover een jury die je niet alleen op je lichaam beoordeelt, maar ook echt op je persoonlijkheid. Daarnaast ben je ook nog eens omringt door allemaal prachtige vrouwen, dus daar word je toch wel onzeker van. Je bent bovendien bijna naakt én je moet op torenhoge hakken lopen,” geeft het model aan. “Als je dan hoort dat je uitgekozen wordt is het onvoorstelbaar, ik dacht toen ‘als dit me lukt, kan ik alles.'”

Tegenwoordig is het allemaal een stuk minder zenuwslopend voor het model, toch neemt ze voor de show altijd even een momentje voor zichzelf, zodat ze totaal gefocust is voordat ze de runway oploopt.

Schermafbeelding 2017-12-22 om 16.22.05

Shop