Kids van Cindy Crawford, Presley & Kaia Gerber beiden Breakout Model of the Year 2017!

Kids van Cindy Crawford, Presley & Kaia Gerber beiden Breakout Model of the Year 2017!

Broer en zus, Presley & Kaia Gerber zijn beiden uitgeroepen tot respectievelijk Male & Female Breakout Model of the Year 2017 door Models.com. Het lijkt wel een sprookje, want hoe bijzonder is het dat de kinderen van (ooit) supermodel Cindy Crawford beiden door ‘het publiek’ uitgeroepen worden tot zowel man als vrouw Breakout Model of the Year 2017? Wat zoiets betekent als de beste nieuwkomer. Waarbij Kaia de titel krijgt van zowel het publiek als ‘de Industry’ moet broer Presley het doen met de publiekstitel. De industry titel Breakout Male Model of the Year ging naar Alton Mason.

Presley & Kaia Collage
Broer en zus samen, Kaia & Presley Gerber

Al eerder zagen we dat met name Kaia al veel trekjes van haar moeder heeft.

Kaia Gerber - Cindy Crawford
Moeder Cindy Crawford en dochter Kaia Gerber, look a like contest

Presley is niet echt met Cindy te vergelijken, alhoewel de ogen wel net zo sprekend zijn en ze beiden ook voor Pepsi reclame maakten.

Cindy Crawford Presley Gerber - Pepsi
Cindy Crawford Presley Gerber - Pepsi 2
Presley Gerber, straalt meer dan 15 jaar later dan zijn moeder Cindy Crawford in een Pepsi commercial

“Als nieuwkomer in de mode-industrie hebben deze rijzende sterren in korte tijd felbegeerde campagnes en indrukwekkend redactioneel werk verzameld en hebben ze nu al een blijvende stempel gedrukt op de industrie”, aldus Models.com.

Kaia Gerber - Collage
Kaia Gerber

Zoals ieder jaar heeft Models.com de “Industry Awards” weer uitgereikt voor 2017 voor de modellenwereld. Er is gestemd door een breed scala aan topprofessionals uit de industrie, waaronder veel van de beste stylisten, ontwerpers, fotografen, redacteuren, haar- en make-up artists en casting regisseurs, maar ook de volgende generatie van opkomende creatieve talenten heeft gestemd. In totaal meer dan 250 stemmen van deelnemers zoals Katie Grand, Melanie Ward, Bethann Hardison, Carlyne Cerf de Dudzeele, Ellen Von Unwerth, John Pfeiffer, Mariano Vivanco, Hung Vanngo, Sebastian Faena, Angus & Noah, Piergiorgio en nog veel meer!

Pesley Gerber - Collage
Presley Gerber

Zie ook: Cindy Crawford stopt met modellenwerk

Shop