Kendall Jenner werd gister gebody-shamed op de Golden Globe Awards

Kendall Jenner werd gister gebody-shamed op de Golden Globe Awards

Modellen moeten áltijd een strak lijf, een perfect kapsel en flawless skin hebben. Althans, dat is wat de wereld in veel gevallen van hen verwacht. Als er dan een keer een slechte foto tussen zit, krijgen veel modellen daar kritiek op. Zo ook bij topmodel Kendall Jenner, die twee keer achter elkaar de volle laag kreeg. Zelf heeft ze overigens wel haar woordje klaar.

loner life 👽

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Een paar dagen geleden plaatste Kendall een foto op haar Instagram, waarbij mensen vonden dat ze een buikje had. Conclusie van de fans: ook Kendall is zwanger. Maar het model verdedigde zich en gaf aan dat ze absoluut niet zwanger is. Maar na deze verdediging moest Kendall gister opnieuw reactie geven op de enorme kritiek die ze kreeg op haar slechte huid en haar volle lippen.

I can not get pass the acne! 😫 what’s going on?? #kendaljenner #stillcutetho

Een bericht gedeeld door Jess B. (@angelicbeginnings) op

Fans reageerden met: “Wat is er mis met haar gezicht?”, “Stop met jezelf veranderen, je bent de mooist uit je gezin!” en “Ze moest wel heel gestresst zijn als ze zo’n lelijke break out heeft.”
Eerder liet Kendall op haar blog al weten dat ze al jaren last heeft van acne: “Het verpeste mijn hele zelfvertrouwen, ik heb heel lang niemand aan durven kijken. Ik voelde me een buitenbeentje en deed altijd mijn hand voor mijn gezicht als ik praatte.”

Shop