HNTM’s Montell heeft een bizarre look a like in zijn familie!

HNTM’s Montell heeft een bizarre look a like in zijn familie!

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe dramatische aflevering van Hollands Next Topmodel (gotta love it). En de sprekende looks van de 19-jarige Montell van Leijen steken voor de meeste kijkers met kop en schouders bovenuit.

Zijn unieke sproeten en rode krullen maken Montell tot een modieuze en bijzondere verschijning, iets wat ook bij de jury niet onopgemerkt blijft. Maar blijkbaar is Montell niet de enige met deze looks, want ook zijn broer 21-jarige Caine Paulina heeft de sproeten en het rode haar van zijn ouders geërfd.  Voor het kledingmerk Wemoto werden de broers samen op de gevoelige plaat gelegd. En deze foto is toch echt wel een gevalletje ‘zoek de verschillen’.

 

@freshcotton @wemotoclothing styling: @juliameerman fotograaf: @vxi #outjefris

Een bericht gedeeld door Montell van Leijen (@hntm_montell) op

📸: @ludwigbeukers #photooftheday #shoot #model #in #the #making #redhead #afro #nofilter #2017 #summer #dutch #outjefris

Een bericht gedeeld door Caine Paulina (@cainepaulina) op

Het had ons dan ook zeker niet verbaasd als de twee jongens een tweeling was geweest. Maar Montell bevestigd zelf op Instagram voor de zekerheid nog even dat dit niet het geval is. Toch is het niet verbazingwekkend dat ook Caine zich langzaam maar zeker in de modellenwereld begeeft, en ook hij is te zien op de catwalk. Wij zien dit duo nog wel eens heel groot worden!

op het strand in italië🇮🇹(nee we zijn geen tweeling) @hollandsnexttopmodel #hntm #outjefris

Een bericht gedeeld door Montell van Leijen (@hntm_montell) op

Lees ook: op deze vrouwen worden mannen sneller verliefd

Shop