Doutzen Kroes is de rijkste jonge vrouw van Nederland!

Doutzen Kroes is de rijkste jonge vrouw van Nederland!

Na de mooie foto’s in de Braziliaanse Vogue, waren we er al van overtuigd dat Doutzen Kroes en haar gezin rijk aan geluk zijn. Deze week bleek Doutzen, met 22 miljoen, ook nog eens de rijkste vrouw onder jonge Nederlandse miljonairs te zijn.

Doutzen
Doutzen

Je zou denken dat haar modellencarrière met de (vorige week behaalde) 33 jaar over haar hoogste punt zou zijn. Maar net als bij de eerder uitgelichte Maye Musk (ondertussen al 69 jaar en moeder van Elon Musk) lijkt ze alleen maar hotter te worden.

Doutzen verdient meer dan 12.000 euro per dag!

En Doutzen heeft haar vermogen niet alleen als model bij elkaar verzameld, zo investeerde ze ook in wat grond in het Friese plaatsje Oostermeer, staat ze op een heuse PostNL postzegel, speelde ze natuurlijk een, weliswaar kleine, rol in de Amerikaanse kaskraker Wonder Woman en heeft ze ook haar eigen lingerielijn ontworpen voor Hunkemöller nadat ze gestopt was bij Victoria’s Secret. Slim ondernemen dus.

Doutzen
Doutzen

Vergeleken met internationale modellen doet Doutzen het ook niet slecht, ze staat op de 13de plek met een jaarinkomen van 4,5 miljoen euro (dat is meer dan 12.000 euro per dag!). Degene die daar ver bovenuit steekt is Gisele Bűndchen met 15 miljoen per jaar (meer dan 40.000 euro per dag) en de kroon wordt gespannen door Heidi Klum met meer dan 18 miljoen per jaar (meer dan 49.000 euro per dag).

Doutzen en Sunnery zijn een van de rijkste koppels van Nederland

Nieuwkomers Bella en Gigi Hadid verdienen ook al meer dan Doutzen met respectievelijk 5 miljoen en 8 miljoen euro per jaar.

Doutzen
Doutzen 12

Grappig genoeg verdient Doutzen beduidend meer dan haar, ook niet onverdienstelijke, echtgenoot Sunnery James. Hij wordt geschat op een vermogen van 1 miljoen euro. Doutzen en Sunnery zijn daarmee wel een van de rijkste koppels van Nederland, maar met hun gezonde hollandse nuchterheid zijn ze gelukkig ook best gewoon gebleven.

 

Shop