Albino model Shaun Ross lanceert eigen muziek

Albino model Shaun Ross lanceert eigen muziek

De kans dat je hem ooit gezien hebt is groot, de kans dat je hem ooit gehoord hebt niet. Shaun Ross, bekend als albino model, heeft zijn volgende stap in de muziekwereld gezet. Waar hij al eerder uit het puin tevoorschijn kwam in de clip van Kate Perry “E.T” met Kanye West en de taille ging meten van Beyonce in de clip “Pretty Hurts”, is hij nu zelf aan het zingen geslagen.

Met de release van zijn debuutsingle “Symmetry” begint Ross aan zijn eerste uitstapje naar muziek als soloartiest, met niemand minder dan Black Eyed Peas ingénieur will.i.am.

Shaun: “Toen ik naar Los Angeles verhuisde werd ik uiteindelijk bevriend met will.i.am, en deed ik een event voor hem in New York. De Black Eyed Peas – will.i.am, Apl en Taboo – benaderden me alle drie en zeiden: “Hé, heb je wel eens muziek gemaakt?” En ik dacht: “Niet echt” . Ze zeiden: “Je hebt echt een goede podium-presence, je zou iets in de muziek moeten doen.  Will zei: “Hé, waarom begin je niet gewoon? Ik zal je een beetje helpen “, enzovoort, enzovoort. En dat is eigenlijk hoe deze reis is begonnen.”

Shaun Ross werd geboren op 10 mei 1991 in de Bronx New York. Shaun werd ontdekt als Alvin Ailey danser (American Dance Theater) van een YouTube-video en werd uiteindelijk het eerste “African-American Albino-model” die een grote show liep op de runway voor Tim Hamilton in 2008.

 

You got games in your phone ?

A post shared by Shaun Ross (@shaundross) on

Shop