Waarom op vakantie gaan met je bff het beste idee ooit is

Waarom op vakantie gaan met je bff het beste idee ooit is

Als de tijden van kamperen met je ouders uiteindelijk toch vervlogen zijn, is het aan jou de keus met wie je nu je relaxte, zomerse dagen gaat spenderen. Laten wij je een handje helpen. Mocht je niet kunnen kiezen tussen een party-vakantie met een grote groep vriendinnen, of een weekje weg met je bestie, dan is dit laatste absoluut je antwoord. Dit is waarom:

1. Jullie zullen altijd eerlijk zijn 
Natuurlijk krijg je op vakantie dat ene irritatie-punt. Maar gelukkig is dit bij haar geen enkel probleem. Jullie snauwen elkaar af, gaan even wat voor jullie zelf doen, en zijn daarna weer dikke vrienden.

2. Ruzie loopt niet uit op een breuk
Als je met een grote vriendinnengroep op vakantie gaat, ontstaat er nog wel eens een moment waardoor de groep onherstelbaar wordt opgebroken. Daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken, deze vriendschap is for life.

d0117d3ad9d3a20a7f789fec43d00da2

3. Ze snurkt niet
Altijd leuk om met je vriendje op vakantie te mogen gaan, maar laat hij nou net een flinke snurker zijn. Zij heeft gelukkig een minder onrustige slaap.

4. Jullie hoeven geen saaie dingen te bekijken
Of wel natuurlijk. Jullie zijn perfect op elkaar afgestemd, en kunnen daarom precies doen wat jullie allebei leuk vinden. En als jij een keer een ander idee hebt, gaat zij daar gerust in mee.

5694b4535ce6f20f4483dd1e24c7c0ef

5. Je bent de hele vakantie aan het lachen
Jullie hebben maar weinig nodig om de slappe lach te krijgen, een hilarische vakantie is geboren!

6. Op elkaar wachten is niet erg
De ene avond doe jij er wat langer over om je mascara aan te brengen, de andere keer is zij nog bezig met het stijlen van haar haar. Jullie begrijpen hoe belangrijk het is om er goed uit te zien als jullie uitgaan. Alle geduld van de wereld!

Lees ook: 7 manieren waarop je lichaam aangeeft dat je nú vakantie nodig hebt

Shop