Vergeet je hier vandaag niet in te smeren!

Vergeet je hier vandaag niet in te smeren!

Wanneer je terug komt van een dag vol zon, zee en strand, ontdek je toch weer dat je de aftersun fles goed kunt gebruiken. Hoe kun je dit nou voorkomen? Vergeet je niet in te smeren op de volgende plekken:

Je voeten
Van top tot teen want oi… wat voelt het vervelend als je de dag erna je schoenen aan moet trekken. Zowel de bovenkant van je voeten, als je kuiten, moet je toch echt ook insmeren!

Onder je bikini
Het lijkt onzin omdat je denkt dat er geen zon op schijnt, maar je bikini hoeft zich maar net een klein beetje te verplaatsen en jij hebt last van de rode randjes bij je bikini broekje.

Achter je oren en in je nek
Wanneer je een staart in hebt, of een korte bob hebt, is dit zeker niet onbelangrijk!

Vergeet je hier vandaag niet in te smeren!

Je lippen
Geen zin in gescheurde of schrale lippen? Zorg er dan voor dat je een vaseline en parool koopt met een SPF bescherming zodat je hier geen last van krijgt!

Je haarlijn
Voor als je geen pet of hoed draagt, kan het snel gaan wanneer je in de zon ligt. Liever een paar vette haren, dan een paar rode strepen boven op je hoofd!

Je oogleden
Dit is toch wel het meest vergeten lichaamsdeel als het gaat om insmeren. De huid van je oogleden is heel dun en verbrand dus sneller dan je denkt. AU!

Lees ook: zelfbruinen doe je zo

Shop