Vaderdag: dit moet je vandaag hebben gedaan

Vaderdag: dit moet je vandaag hebben gedaan

Hoewel je je vader het liefst de hele dag zou knuffelen, zeg je niet zo vaak hoeveel je van hem houdt. Maar vandaag is het vaderdag en dat betekent dat je nét dat iets beetje meer liefde mag geven dan normaal!

Help hem met zijn hobby
Misschien moest je hem nog helpen met het weghalen van onkruid in de tuin, of heb je ooit beloofd hem te helpen met zijn computer. Steek vandaag je handen uit de mouwen en help hem met dat rottige klusje.

Wees voor één dag keukenprinses
Met dit lekkere weer heb je mazzel dat je heel makkelijk kunt barbecuen, maar je kunt er ook voor kiezen om een lekker driegangenmenu voor hem te koken. Dit waardeert hij meer dan een duur cadeau!

Vaderdag- dit moet je vandaag hebben gedaan

Ga een leuke activiteit doen
Vind hij het leuk om te karten? Of gaat hij liever uitwaaien op het strand? Neem hem mee naar zijn favoriete bezigheid en maak er een onvergetelijke trip van.

Luister naar zijn verhalen
Ga gezellig in de tuin zitten en vraag hem over de leukste dingen uit zijn jeugd. Hoe bracht hij zijn weekenden door? Of wat is het gekste wat hij ooit als tiener heeft gedaan?

Laat het hem weten…
Of het nou een lief kaartje is, of dat je het gewoon verteld: zeg hem dat je van hem houdt en je het waardeert dat hij altijd voor je klaar staat.

Lees ook: waarom je moeder de allerbeste is

Shop