Tips voor een leuke vakantie als je niet weggaat

Tips voor een leuke vakantie als je niet weggaat

Of het nou is omdat je even niet genoeg budget hebt, geen medekandidaat kon vinden of omdat je simpelweg te laat hebt geboekt: je hebt er van die jaren tussenzitten dat je gewoon even niet op vakantie gaat. maar hoe zorg je er dan voor dat je tócht nog een beetje tot rust komt in de zomermaanden? We zetten een paar tips voor je op een rij.

1. Plan festivals
Met het bezoeken van een festival creëer je je eigen minivakanties. Drankjes, dansjes en (hopelijk) een fijn zonnetje zorgen ervoor dat je een boel vakanties kan vieren.

2. Transformeer je kamer 
Met dit ‘heerlijke’ Nederlandse weer, ben je soms gebonden aan binnen zitten. In dat geval kun je er maar beter iets leuks van maken. Schakel een vriendin in, of ga zelf aan de slag. Met Pinterest bij de hand heb je zo een nieuwe inrichting!

Schermafbeelding 2017-07-25 om 12.28.41

3. Maak een citytrip
Ga bijvoorbeeld naar Antwerpen of Berlijn. Een weekendje weg kan je al heel erg goed doen.

4. Zoek al je foto’s uit
En nóg leuker: maak fotoboeken van speciale momenten. Zo haal je andere vakanties naar boven en krijg je toch nog een beetje dat vakantiegevoel.

5. Ontdek een nieuwe (of oude) hobby
Doormiddel van een tutorial op YouTube heb je zo weer een paar nieuwe liedjes op je gitaar geleerd en ben je zo een middag zoet. Of haal weer eens een puzzel uit de kast, Netflixje erbij: done. 

febd2be12b208ffecfdb7112e2f4a541

6. Probeer nieuwe gerechten te maken
Test een lekkere taart, een heerlijk rijstgerecht of een nieuw toetje en verras je vriend, moeder of opa en oma ermee!

Lees ook: 5 tips voor witte tanden

Shop