Op deze vrouwen worden mannen sneller verliefd

Op deze vrouwen worden mannen sneller verliefd

Een blouseje met een franse décolleté, of een short die net over de bil eindigt: wij vrouwen denken vaak dat wij er absolutely hot uit moeten zien om mannen voor ons te laten vallen. Maar wat nou als dit anders was?

87 procent van de mannen geeft aan dat ze het IQ van hun (aanstaande) vriendin het belangrijkst vinden. Ze zijn opzoek naar iemand die haar carrière serieus neemt, en vinden het in dat geval zelfs niet erg als zij meer zou verdienen. Ook is het zo dat mannen het leuker vinden als een vrouw als eerst een move maakt. Dus wees zelfverzekerd en jij hebt de aandacht van jouw prins charming.

Op deze vrouwen worden mannen sneller verliefd
Maar, hoe moeten wij er dan uit zien? Heeft dat er écht niets mee te maken? Uiteraard hebben mannen, net als vrouwen, een voorkeur. Mannen hoeven niet persé vrouwen met een maatje 36, een groot deel zegt zelfs dat ze liever iemand hebben met wat meer rondingen.

Wel was er een verrassende ontdekking op het gebied van haarkleur. Maar liefst 61.7% vind donker haar het mooist en 29.5% gaat voor een blondine. Say what? Ja, echt waar! Ben je een roodharige? Do NOT worry want de overige 8% vind dat he-le-maal het einde. En oh ja, een tikkeltje gekkigheid gemixt met humor wordt ook zéker gewaardeerd.

Op deze vrouwen worden mannen sneller verliefd74fbcaa2b3e6d6012bbe63556bfa0302

Shop