Jongen valt 45 kilo af en word wereldwijd bekend als model

Jongen valt 45 kilo af en word wereldwijd bekend als model

Vroeger gepest en nu iedereen het tegendeel bewijzen, dat is precies wat de 30-jarige Jimmy uit Nederland deed. In slechts 8 maanden tijd viel hij 45(!) kilo af en al snel ging alles hem voor de wind.

Still working towards my goals but proud on what I already have acomplished after everything I have been through. From 122 kg 5 years ago fat 28% to 81 kg 10% today. Lost 48 kg in 8 months. Changed my life 180 degrees. Best thing I have ever done. And now being a inspiration to others is something I never dreamed off. From being bullied to death almost to the man I am today. #thankfull

Een bericht gedeeld door Jimmy Sebastian (@j.seb) op

Op zijn 25ste jaar woog Jimmy maar liefst 122 kilo, hij werd geregeld gepest en ‘in zijn vet geknepen’ als grapje. “Ik heb verschillende fases gehad, ik viel wat af en kwam weer aan, maar op mijn 25ste was ik er klaar mee,” vertelt hij aan LindaNieuws. Hij besloot het roer om te gooien, gezond te gaan eten en regelmatig te gaan sporten. Op dat moment verloor hij in razend tempo 45 kilo en zijn omgeving stond versteld.

You got that dreamy look on your face #bedtime #me #model #fit #body #healthy #muscles #underwear Een bericht gedeeld door Jimmy Sebastian (@j.seb) op

Mensen herkenden Jimmy niet meer terug. En toen was het payback time. “Een meisje dat op de middelbare school gigantisch populair was en mij toen treiterde, heb ik tijdens een dorpsfeest versierd en dat lukte. Toen ze hoorde wie ik was, geloofde ze het niet. Het gezicht dat ze trok was goud waard.”

Al snel nadat Jimmy afviel werd hij aangesproken door een modellenbureau. Hoewel hij daar zelf nooit over na had gedacht, greep hij de kans met beide handen aan. Hij viel nog iets meer af en de klussen liepen binnen. Inmiddels gaat Jimmy de hele wereld over, werkt hij in Milaan, New York en Tokio, heeft hij een contract bij Matt Models en is de eigenaar van New York Cosmetic Experience. Hij kijkt liever niet meer terug naar hoe het eerder was. “Het liefst vergeet ik de periode dat ik dik was. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om af te vallen en nu anderen kan inspireren.”

When @yaizacarretero2 saw me hanging out #photography #me #male #men #boy #spain #blond #beauty

Een bericht gedeeld door Jimmy Sebastian (@j.seb) op

Chasing dreams….. @wagner.official @lindberghfashion @matt_faces

Een bericht gedeeld door Jimmy Sebastian (@j.seb) op

Shop