Hier moet je heen met je beste vriendin

Hier moet je heen met je beste vriendin

De mooiste herinneringen met je beste vriendin worden gemaakt op vakantie. Alles wat er gebeurd, blijft achter in het desbetreffende gebied, maar soms kun je het niet laten om wat verhalen te delen. Waar kunnen jullie deze zomer nieuwe momenten beleven?

Wanneer je houdt van zon, zee en strand
Op naar een wereldstad genaamd Sydney (Austalië). Niet alleen omdat dit het meest gefotografeerde strand is, maar omdat dit een broedplaats is van stranden, zwembaden, parken en indrukwekkende uitzichten.

c150bd64b1eef5d70a0bdf20af94aa43

Wanneer je houdt van rust
Dan kun je het beste je koffers pakken en vertrekken naar Bali. Tussen de tropische regenwouden, rijstvelden en witte stranden met palmbomen komen jullie helemaal tot rust. En, je kunt eindeloos jaloersmakende foto’s schieten.

Wanneer je houdt van winkelen
Vraag je vakantievisum maar aan want New York City is helemaal jullie ding. Op elke hoek is er iets te beleven en je kunt eindeloos Window Shoppen met Times Square. Oja, er is ook een Gossip Girl tour.

aeea432b04f58f9a83002e807dc61894

Wanneer je houdt van feesten
WOAH, we’re going to Ibiza! Het wordt niet voor niets het feesteiland genoemd, want hier zijn dé leukste bootfeestjes, de vetste dj’s en de meest legendarische evenementen te vinden.

Lees ook: waarom op vakantie gaan met je bff het beste idee ooit is

 

Shop