Dit is waarom samenwonen met je beste vriendin een goed idee is

Dit is waarom samenwonen met je beste vriendin een goed idee is

Misschien ben je as we speak wel opzoek naar een kamertje in Amsterdam, Groningen of Utrecht. Omdat je net begint met je studie, of gewoon omdat het kan. Maar het is niet altijd even makkelijk om in de voorheen genoemde steden een kamertje te vinden, laat staan als het voor jou alleen is. Het is dus geen verkeerd idee om dit samen met iemand te doen, en laat die iemand nou net je beste vriendin zijn. The best idea ever. En wel om de volgende redenen.

1. Je kent elkaar door en door
Dus ja, je weet precies wanneer jij haar met rust moet laten, en zij jou. Jullie zullen elkaar niet zo snel in de weg lopen.

New Girl fox new girl jake johnson schmidt GIF

2. Kleding stelen
Hoe onhandig was het toen je steeds haar kleren moest stelen toen zij nog in een ander huis woonde? Nu kun je gewoon haar kamer in lopen en stiekem jouw (haar) favoriete shirtje lenen.

3. Jullie hebben dezelfde inrichting-smaak
Geen geruzie over het wel of niet kopen van een cactus of een fluffy roze kussentje voor op de bank. Jullie hebben dezelfde smaak, en dus ziet jullie huis er perfect uit.

 friends hug joey chandler GIF

4. Jullie kunnen samen sporten
Geen betere motivatie dan een huisvriendin die je aanspoort om met haar mee te gaan naar de sportschool. Als zij geen zin heeft, haal jij haar over en andersom.

5. Je hebt altijd wel iets te doen
Met haar verveel je je geen moment, zelfs als je niks te doen hebt, is het chill dat je dat met háár kunt doen.

 friends jennifer aniston courteney cox rachel courtney cox GIF

6. Jullie kunnen er altijd voor elkaar zijn. 
Als jij na een rotdag op werk geen zin hebt om te koken, staat zij al voor je te koken. Maar ook als zij even in de put zit heb jij haar favoriete drankje al klaarstaan.

Lees ook: 11 x dit doen we allemaal als niemand kijkt

Shop