Dit is waar mannen écht op letten tijdens een eerste date

Dit is waar mannen écht op letten tijdens een eerste date

Eerste dates… Hier zijn de meningen verdeeld. Ze kunnen onvergetelijk zijn, of echt een dikke vette No Go. Maar hoe denken onze mannen hierover…

Wat ga ik aan doen? Waar moet ik het over hebben? Zoenen bij de eerste date? Wat zal hij van mij vinden? Een eindeloze vragenlijst popt zich op in je hoofd wanneer er een eerste date opkomst is. Hier kunnen wij vrouwen heel onzeker van worden, en dat wil je natuurlijk niet hebben bij zo’n eerste ontmoeting. Vandaar hebben wij eens even goed uitgepluisd waar mannen nou eigenlijk echt op letten tijdens een eerste date.

#1. Hoe bloot je gekleed bent
Mannen kijken zeker naar hoe bloot je gekleed bent op de eerste date. En dat betekent niet altijd dat hoe meer huid je laat zien, hoe meer aandacht je krijgt. Sommige mannen vinden dat juist niks. Check hier wat mannen sexy fashion items vinden voor vrouwen.

#2. Schattige gewoontes
Heb jij een schattige manier van lachen, of speel je altijd met je haar? Dat zijn dingen die mannen opmerken op een eerste date. Mannen vinden schattige gewoontes leuk, en het is ook zeker iets dat ze zich herinneren na een eerste date.

impretty

#3. Hoe je ruikt
Hij weet misschien niet precies welk luchtje je op hebt, maar mannen ruiken het écht wel als je een goede geur op hebt. Spuit daarom niet té veel op! Het beste is dat als hij iets liefs in je oor fluistert en jouw héérlijke parfum ruikt. Lees hier hoe je parfum het langst blijft zitten.

#4. Hoe aardig je bent tegen het personeel
Het is voor mannen handig om te zien hoe je je gedraagt tegenover het personeel. Als je tegen hem poeslief bent en tegen het personeel heel onaardig, kan hij denken dat je niet jezelf bent tegenover hem, en daar kan hij dan ook weleens gelijk in hebben… Aardig en attent zijn voor elkaar is sowieso een van de geheimen voor een goede relatie.

#5. Je lach
Een leuke lach en een gevoel voor humor is voor mannen heel belangrijk. De meeste mannen houden wel van vrouwen die een grappig zijn, én zijn grappen kunnen waarderen! Vind je hem leuk? Hard lachen om zijn grapjes dus…

when-youre-drunk-and-trying-to-look-candid-for-a-photo

#6. Hoeveel je over jezelf praat
Natuurlijk wil hij je leren kennen op de eerste date, maar hij is ook benieuwd hoe geïnteresseerd jij in hem bent. Er is waarschijnlijk een betere connectie als je ook naar hem vraagt.

#7. Je lichaam
Dit hadden we natuurlijk kunnen verwachten. Mannen kijken altijd naar het lichaam van een vrouw op een eerste date. Ach ja.. Het blijven mannen hé! Gelukkig maar, want daardoor zijn ze ook snel tevreden. Ben jij bijvoorbeeld bang dat je een iets te dikke kont hebt? Geen enkele man die daar een probleem mee heeft. En met deze sport creëer je de perfecte billen!

Lees ook: Echte party animals hebben meer succes op de werkvloer

Shop