Deze meiden probeerden het Victoria’s Secret dieet

Deze meiden probeerden het Victoria’s Secret dieet

Terwijl jij nog een handje chips wegwerkt, vraag je je tijdens het kijken van de Victoria’s Secret show af hoe die dames nou zó’n perfect lichaam kunnen hebben. Eten ze de hele dag niks? Of alleen maar een paar stukjes fruit en een cracker? Het antwoord is hier. Een paar meiden gingen de uitdaging aan en volgden het dieet van een Victoria’s Secret model.

Vloggers Candace Lowry en Michelle Khare besloten vier dagen lang de eet- en drinkgewoontes van de Angels te volgen. Wat de modellen negen dagen voor de show consumeren? Vrij weinig. Zo ‘eten’ ze dagelijks proteïne shakes, ei-witten en een liter water. Al het vaste voedsel wordt uit de diëten gehaald. De meiden eten wél groenten en fruit de eerste twee dagen. Daarna gaan ze over op uitsluitend vloeistoffen.

Voor de meiden was het haast geen doen, “het leek wel overleven,” geeft Michelle aan. Ze konden moeilijk slapen en hadden nul energie. Diëtisten raden dit eetpatroon dan ook ten zeerste af, en na het kijken van de volgende video begrijpen we wel waarom!

Shop