De stressfactoren voor het uitgaan

De stressfactoren voor het uitgaan

Het weekend staat voor de deur en de groepsapp overstroomd aan vrijdagavond planningen. De stressfactoren voor het uitgaan. Daar waar je veel liever een avondje gaat bankhangen, wordt je wéér overgehaald voor een avondje stappen, waardoor je de volgende dilemma’s moet doorstaan:

”Ik heb niks om aan te trekken”
Ondanks je dit weekend heel wat pakketjes hebt mogen aannemen en je nog even naar de stad bent geweest, is er geen een outfit die je sexy en slank laat lijken.

”Ik ben zo moe”
Je moest vroeg op staan voor school (of werk) en hebt het helemaal gehad. Je hebt het beloofd om te gaan dus je gaat mee, maar ga ik nog een uurtje liggen? Of haal ik gewoon door?

”Dit feestje gaat zo saai worden”
Het is de club waar iedereen vijf jaar jonger is, of de kroeg waar gewoon niets te beleven is. Je weet dat je jezelf moet vol tanken om een geweldige avond tegemoet te gaan.

”Mijn haar is net een vogelnest”
Oké, geen een jongen gaat mij op deze manier zien staan want of ik mijn haar nu stijl of in de krullen zet, vandaag is jouw coupe gedoemd om te mislukken.

”Hakken, of toch niet”
Je weet dat je rond 2 uur als een lammetje naar buiten loopt omdat je zo’n pijn hebt aan je voeten maar wanneer iedereen gaat voor hakken, kan jij moeilijk op je sneakers gaan.

”Mijn vriendinnen zijn te laat”
Terwijl jij al opgedoft met je jas aan op de bank zit, lijken je vrienden het niet zo nauw te hebben met de tijd en komen gerust een half uur later aan fietsen terwijl jij zenuwachtig op de bank heen en weer wiebelt.

”Dinges is er ook”
Moet je je crush nou gedag zeggen? Of loop je gewoon in een rechte lijn rechtdoor? Je maag draait al om bij het idee dat hij in dezelfde club is dan dat jij bent!

”Ik geef het op”
Je weet niet wat je aan moet trekken en je hebt al helemaal geen zin om je poederdoos in te springen. Het liefst ga je naar bed en is het als het aan jou ligt tijd voor een Netflix bingewatch.

Lees ook: de voordelen van een beste vriendin

Shop