De meest hilarische 1 april pranks

De meest hilarische 1 april pranks

Voor de één is het de dag des onheils en voor de ander puur genieten. Hoe pak je iemand terug, op een grappige manier, die je vorig jaar flink te grazen heeft genomen? Watch and learn!

De klassieke kakkerlak
Koop bij de feestwinkel een paar nepperts en stop deze tussen de lunch, of knip een kakkerlak uit zwart papier en plak deze aan de binnenkant van de lampenkap. Gegarandeerd gegil!

Tranen met tuiten
Zetten jullie de vuilniszakken altijd naast de deur? Vraag dan aan iemand om het vuilnis weg te brengen en ga zelf in een vuilniszak ernaast zitten.  Het is toch om te gieren!

UwMOhjT

Toch-niet-zo-lekker lekkernijen
Vervang de heerlijke crème van een Oreo voor tandpasta, of serveer iemand een schaaltje met ijs van bolletjes aardappelpuree na het avondeten. Ook geheel verrassend is het wanneer je een schaal met M&M’s neerzet bij vrienden en er Skittles door heen mengt.

Natte bedoeling
Ben je nou écht goed klaar met de voorgaande grappen van iemand? Stop dan met een touwtje een mentos in een cola fles, en zet deze terug in de koelkast.

u8wxDGs

Goedemorgen zonnestraal
Föhnt jouw moeder, of huisgenoot, iedere ochtend haar haar? Stop dan een beetje talkpoeder in de kop van haar föhn. Maak wel dat je weg komt, zodra ze haar föhn aan zet.

Lees ook: first world problems die iedereen ervaart

Shop