De grappigste photoshop-fails op een rij

De grappigste photoshop-fails op een rij

Hoe kan het toch dat Kylie Jenner er altijd flawless uit ziet op Instagram? Nu is het zo dat de perfecte houding en het juiste licht al wonderen verrichten, máár dat sterren niet vies zijn van een blur hier en daar is hier wel te zien!

Amanda Holden
Het is zeker geen vloedgolf wat ervoor zorgt dat de pier waar de engelse actrice op staat niet meer recht loopt, of wel?

Amanda Holden

Kim Kardashian
Je zou zeggen dat wanneer je bekend staat om je rondingen hier geen photoshop meer aan de pas hoeft te komen. Think again, want de deurpost in Kim’s kamer heeft ineens een vreemde kronkel.

Kim Kardashian

Kylie Jenner
Hoewel je door alles afgeleid bent op deze foto, zie je eigenlijk niet waar het om gaat. Maar toch hadden verschillende fans het direct door: de makers van deze jeans hebben de naden scheef gestikt – or not.

Kylie Jenner

Miranda Kerr
Dat het Australische topmodel niet vies is van een beetje photoshop is ons al eerder opgevallen. Niet alleen heeft zij namelijk scheve boeken kasten in huis, maar lopen de plinten in de hotels waar zij komt niet langer recht.

Miranda KerrMiranda Ker

Taylor Swift
Echte teardrops on my guitar want dit is wel de duidelijkste photoshop fail die je je kunt bedenken. Zou ze het dan echt niet hebben opgemerkt dat de ijzeren railing net zo rond is als de berg?

Taylor Swift

Victoria’s Secrets
We weten dat de Angels super hard werken voor hun body en zij er altijd even stunning uit zien. Het is dan ook jammer om te zien dat Victoria’s Secrets de foto’s in dat geval nog zó bewerken dat Elsa haar elleboog niet is wat het zijn moet.

Victoria Secret

 

Lees ook: hierom vind je jezelf niet leuk staan op foto’s

Shop