7 tips voor een “vandaag doen we niks”-dag

7 tips voor een “vandaag doen we niks”-dag

Alweer een vrije dag?! We hebben allemaal een drukke week achter de rug en vandaag mogen wij eens heerlijk uitrusten. Met dit weer willen we toch niet veel doen en wij hebben een paar “vandaag doen we niks”-tips.

Zet niks in je agenda vandaag, want we blijven lekker op de bank.

 1. Een gezonde start van de dag
  Begin de dag met een gezond ontbijtje. Een eitje met een verse jus d’orange. We beginnen de dag goed, al helemaal nu het bikini seizoen er weer aankomt.
 2. Chill, zonder netflix
  Vandaag is de dag om lekker te bankhangen. Pak je laptop en ga lekker surfen op Internet. Zoek je een bijbaantje voor de zomer? Vandaag is de dag om die CV in elkaar te knallen en op zoek te gaan naar een leuke werkplek.
 3. Maskertje
  Niks is lekkerder dan een gezichtsmaskertje op doen. Doe hem op en je voelt je weer helemaal goed. Dit is zelfs leuk met een aantal vriendinnen.
 4. Mani en pedi
  Naast een maskertje, kan je natuurlijk ook jezelf trakteren op een manicure of pedicure. Doe je voetjes in een badje, scrub ze en geef je nageltjes weer een mooie, nieuwe kleur.
 5. Sportief
  Schuif al je meubels aan de kant en leg een yogamatje neer. Ben je nog steeds niet aan die sport voornemens begonnen sinds klokslag 12:00 uur op 1 januari? Dan is vandaag de ideale dag om te gaan sporten. Voor wat inspiratie kan je mee kijken met onze Get Fit with Models.
 6. Mediteren
  Na een heftige werkweek is er niks fijner om je hoofd leeg te maken. Een goede oefening: zoek een rustige plek waar je kan zitten op een kussen. Haal diep adem en laat de ademhaling volledig tot rust komen. Richt je aandacht op de neergaande beweging van de buik. Probeer aan niks te denken. Hou dit 10 minuten vol en je zal merken dat je veel rustiger bent.
 7. Netflixen
  Yes! We mogen weer ongegeneerd de hele dag naar al onze favoriete series kijken. Een aantal goede netflix-tips:
  – Narcos
  – House of Cards
  – Black Mirror
  – Better Call Saul
  – Daredevil

Bekijk ook: Wakker worden met Nicky Opheij

LAZY SUNDAY

Shop