6 herkenbare momenten als je chagrijnig wordt van honger hebben

6 herkenbare momenten als je chagrijnig wordt van honger hebben

Langzaam maar zeker zakt je humeur steeds meer in wanneer je maag leeg is. We know the feeling. Als je gemakkelijk hangry wordt is het voor de ‘gewone’ mensen onder ons misschien onbegrijpelijk dat je zo snel uit je slof schiet, maar wij herkennen dit probleem als geen ander. De volgende momenten zijn herkenbaar voor diegenen die chagrijnig worden van honger hebben.

1. Jij hebt geen ochtendhumeur, jij hebt een ‘waar-blijft-mijn-ontbijt’-humeur
Het is dan ook het eerste waar je aan denkt als je wakker wordt. Eerst dat ontbijt naar binnen, dan mag er weer gepraat worden.

2. Je bent niet meer aanspreekbaar
‘Halloo?’ Je vriendinnen kunnen wel tegen je blijven praten, maar jij hoort ze eigenlijk al niet meer. Jij zit met je gedachten al in foodland.

 parks and rec spinning ron swanson ignore avoid GIF

3. Je vrienden kunnen af en toe wat snauwen verwachten
Geen leuke gesprekken meer totdat er eten in je buik zit! En ze hoeven niet te proberen om grappen te maken over je humeur, want dan kunnen ze het terug verwachten..

4. Elke seconde niet eten is er één te lang
Staat die ene vriendin uit jullie groep nou haar veter te strikken?! Is ze gek geworden ofzo, dat doet ze maar lekker als we in het restaurant zijn!

giphy

5. Mensen gaan steeds sneller rekening met je houden
Bij jou moet je nou eenmaal uit je buurt blijven als je honger hebt, iedereen die jou een beetje kent weet dat inmiddels.

6.  Na het eten ben je weer je eigen leuke zelve 
Was je net nog kwaad op iedereen in je omgeving? Dat kun je je niet voorstellen, you’re SO happy now. Niks meer aan de hand.

giphy (3)

Lees ook: Hierom is single zijn in de zomer perfect

Shop