5 ongemakkelijke dingen die je alleen met je beste vriendin doet

5 ongemakkelijke dingen die je alleen met je beste vriendin doet

Je hebt van die vriendinnen waarbij je jezelf kunt zijn, waarbij je geen moeite hoeft te doen om je leuker voor te doen dan je al bent. En dan heb je ook nog de vriendinnen waarbij het een stapje verder gaat. Bij de échte BFF’s ken je geen enkele schaamte en doe je precies wat je zou doen als je alleen was. De volgende dingen doe je alleen als zij in de buurt is.

1. Heel (heel) veel eten
Jullie hoeven niet te doen alsof je liever een bakje sla eet als je samen bent. Kom maar door met die zakken chips en die dozen donuts.

2. Scheten laten
No shame when she’s around. Het enige wat je misschien kunt verwachten is een stomp op je arm – waarna zij net zo hard met je meedoet.

dc3a8ac8629437c0a7b75ee046baf3e4

3. Lichamen met elkaar vergelijken
Bij haar kun je gewoon voor de spiegel je vetjes samenknijpen terwijl zij aan je zijde staat om hetzelfde te doen. “Jij bent echt veel dunner.” “Nee jíj bent veel dunner.”

4. De slechtste series kijken met elkaar
Natuurlijk genieten jullie van een aflevering van Temptation Island en Geordie Shore staat altijd aan. Dat hoeft verder niemand te weten, toch?

5. Elkaars haar vasthouden na een dronken bui
Zij heeft je wel vaker zien kotsen, dus dat is allang geen probleem meer. Ze staat vol liefde je haar vast te houden als jij weer boven de pot hangt, en de volgende keer is het andersom.

e74aeb094a7c8153bf07b334a7c7a3da

Lees ook: 10 struggles die vrouwen hebben bij warm weer

Shop