10 x alleen dingen die je zus over je weet

10 x alleen dingen die je zus over je weet

Nu is het zo dat je beste vriendin je beter kent dan jezelf, maar dat is slechts gebasseerd op de momenten dat jullie samen zijn. Zo samen zijn, als met je zus, lukt namelijk niemand en dit is dan ook de reden dat alleen zij de volgende dingen van jou weet:

Niet bekende troetelnamen
Ze weet hoe erg je het altijd haatte als je vader je ”queen” of ”beertje” noemde en zij vind het na al die jaren nog steeds geweldig om dit zo nu en dan om je oren te gooien.

Sommige vreemde gewoontes
Alle rare dingen die je uitspookte staan in haar geheugen gegrift. Weet je nog die ene keer dat je nutella met worstenbroodjes at? Of dat je altijd een lik van je koekje nam voor je hem op at?

Al je geheime verstopplekken
Wanneer je moeder vroeg waar de koekjestrommel was gebleven wist je zus meteen dat ze moest kijken in het geheime laatje onder jouw bureau.

De leugens aan je ouders
Wanneer je vader vroeg waar je de hele middag bent geweest en je zegt dat je in de stad bent geweest, terwijl je zus wist dat je bij die ene leuke jongen was waar je nog niets over wilt vertellen.

Al je uitbarstingen
Voor de buitenwereld mag je dan wel een heel rustig en lief persoon lijken maar je zus weet nog al die keren dat je tegen haar te keer ging en gooide met alles wat je maar om je heen kon pakken.

Je lijst van vriendjes en dates
Ze herkent al je vriendjes nog, ookal vond ze ze soms verschrikkelijk. Ook weet ze het lijstje aan dates nog waar je af en toe wat mee ging drinken.

Wat je over vriendinnen verteld
Ook over je leukste vriendinnen moet je af en toe gewoon je ei kwijt en wat is er dan beter om even met je zus te bespreken hoe je bepaalde situaties beter kan maken, of kan oplossen.

Dat je geen ochtendmens bent
Op school ben je het vrolijkste meisje van de klas, maar de paar uren ervoor vliegen er lepels door de keuken en word er geschreeuwd wanneer er iets aan je wordt gevraagd.

Welke kledingstukken ze stiekem kan pakken
Ze weet precies dat je dat ene jurkje altijd aan hebt, maar dat ene topje heb je nog nooit gedragen. Vandaar zij weet dat ze die gerust even kan pakken voor een dagje, missen zal je hem toch niet.

Dat je geen meisje meisje bent
Voor je vriendinnen mag je dan wel een échte girlie lijken op je hakken, maar je zus heeft je in de meest niet-charmante situaties gezien: in een vieze joggingbroek op de bank met ongewassen haar. Jep.

Lees ook: 9 tekenen dat je nooit meer zonder je bff kan

Shop