10 dingen die iedereen dacht als kind, maar totale onzin zijn

10 dingen die iedereen dacht als kind, maar totale onzin zijn

Klimmen in bomen en de hele dag buitenspelen. Het leven van een kind is een feestje! Zie hieronder tien dingen die iedereen dacht als kind, maar uiteindelijk totale onzin bleek te zijn.

1. Volwassenen weten altijd alles
Begin jij je ook af te vragen of dat wel waar is? Je bent nu namelijk toch echt volwassen, maar er zijn nog steeds vragen waar je geen antwoord op weet.
sure

2. De dagen leken oneindig
Elk kind heeft dit zijn ouders wel eens horen zeggen: “Nog maar twee nachtjes slapen“. Het enige wat jij dan kon denken: “Twee nachten?! Zo lang?!“. Toen leek het oneindig, nu vliegt de tijd voorbij.
wake up

3. Koffie is vies
Kun jij je eerste slok van koffie nog herinneren? Waarschijnlijk het vieste ooit. Nu zou je echt één van de weinige zijn die niet verslaafd is aan koffie.

coffee

4. Het leven is makkelijk
Oké, geef toe: het leven als kind was zo makkelijk… Het enige waar je je druk over maakte was over wie er in je vriendenboekje ging schrijven. Of wie van je klasgenootjes mee mocht lopen naar andere klassen om jouw verjaardagssnoepjes uit te delen. Nu ben je eigenlijk 24/7 aan het stressen.
panic

5. Een baan hebben is awesome
Zullen we ‘kassaatje’ spelen? En als het geen kassaatje was dan was het wel ‘doktertje’ of ‘schooltje’. Nu blijkt een baan vooral… tja, heel vermoeiend?
bored

6. Met 5 euro ben je rijk
Vroeger werd geld alleen maar uitgegeven aan snoepjes. Tegenwoordig weeg je elke 5 euro die je uitgeeft af, zodat je het overleeft tot de volgende payday.
poor

7. De prins op het witte paard rijdt ergens rond
Ja, zeg dit maar eens hard op zonder jezelf uit te lachen. Want waarschijnlijk is hij 8 jaar terug van zijn paard gevallen en ligt hij nu ergens onder aan de berg van hopeloze dromen.
Schermafbeelding 2016-09-07 om 16.39.23

8. Sinterklaas bestaat
Eén groot toneelstuk! Die man is helemaal niet te vertrouwen met zijn lange baard en een wit paard dat over daken kan lopen. Wel jammer van de cadeautjes…
lair

9. Van TV kijken krijg je vierkante ogen
De televisie is inmiddels vervangen door je telefoon of laptop voor je werk of je studie. En in plaats van de vierkante ogen krijg je vooral hoofdpijn.
Headache

10. Nieuw-Zeeland lag om de hoek
Toen je topografie op school kreeg begreep je waarschijnlijk pas dat Nieuw-Zeeland aan de andere kant van de wereld te vinden was. #jammerrr
giphy

Lees ook:6 circles of life die iedere vrouw herkent

Shop