Zo kleed je je het beste op een hete werkdag

Zo kleed je je het beste op een hete werkdag

Leuk die warme zonnige dagen, maar wat moet je dan in vredesnaam aan? ‘In laagjes werken,’ zou mama zeggen. Maar als het zo warm is, heb je natuurlijk geen behoefte aan het meesjouwen van een jas. En een korte broek met slippers aandoen naar je werk, wordt op sommige plekken ook niet bepaald gewaardeerd. Wij geven je een lijstje met de outfits die je het beste kunt samenstellen op een hete werkdag.

1. Een witte blouse
Dit is een luchtig kledingstuk, maar zit er ook meteen netjes uit. Dit kan overigens ook een witte blouse met korte mouwen zijn.

Schermafbeelding 2017-05-29 om 14.58.26

2. Een kokerrok 
Bewaar de korte rokjes en de extreem korte broeken maar voor de stranddagen. Toch kun je op je werk prima met blote benen zitten, doormiddel van een kokerrok of een lange zwierige rok.

3. Sandaaltjes
De standaard slippers zijn vaak net iets te onprofessioneel, maar een sandaaltje is uiteraard geen ramp. Zorg er dan wel voor dat je voeten en teennagels goed verzorgd zijn.

4. Jumpsuit
Als het niet zo ongelooflijk warm is als vandaag, is een jumpsuit met lange pijpen een perfecte oplossing. Het staat chique, maar is ook nog eens lekker ademend.

tumblr_oh0b2x1LJb1sjqb0no1_1280

5. Wijde broeken
Over ademende stoffen gesproken: een wijde broek doet het ook altijd goed en staat ook nog eens awesome!

Lees ook: Dít moeten modellen vanaf nu hebben om in Frankrijk te werken

Shop