Silke Hajunga geeft wat van haar geheimen prijs voor een gezond leven

Silke Hajunga geeft wat van haar geheimen prijs voor een gezond leven

Silke Hajunga, mede bekend van Models in Paris en afgelopen week nog op de catwalk voor Georges Hobeika en Ziad Nakad, geeft, in een interview voor de Bicester Village, wat van haar geheimen prijs voor een gezond leven en wij delen die hier natuurlijk graag!

Silke Hajungo - Georges Hobeika Couture Spring Summer 2018

Silke Hajungo voor Georges Hobeika Couture Spring Summer 2018

Voeding

“Ik begin altijd met een gezond ontbijt – meestal haver met banaan, noten en wat honing. Voor de lunch eet ik meestal fruit en een enorme salade met wat eiwitten of vis. Ik ben geen veganist, ik eet alles! ’s Avonds neem ik altijd de tijd om een ​​gezond diner te bereiden – de Griekse keuken is een van mijn favorieten.”

“Als tussendoortje voor een goeie energie boost ben ik gek op een krachtige juice shot. Mijn favoriete mix is appel en gember, de appel maakt het zoet en de gember geeft het een kick, verrukkelijk! Ik wissel dat ook wel af met kurkuma of sinaasappel en gember. “

Silke Hajunga - Ziad Nakad 2018

Silke Hajunga voor Ziad Nakad 2018

Training

“Ik hou erg van trainen! Ik doe momenteel een mix van kickboksen, zwemmen en yoga – maar als ik reis, vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen. Overal waar ik naartoe ga, is er wel een nieuwe leraar of een frisse kijk op een klassieke workout – extra speciaal als ze iets cultuur specifieks toevoegen. Ik vraag ook altijd tips van ‘locals’, dan krijg je de meest authentieke reiservaring.”

“Ik train altijd in de avond. Als ik ‘s morgens train ben ik de hele dag niks waard! Na het trainen kijk ik het liefst een film. Ik hou op het moment vooral van thrillers, komedies en drama’s.”

Beauty

“Het meest belangrijke voor mij op reis is een mooie Cleanser. Het is zo belangrijk dat mijn gezicht schoon aanvoelt, het is een must voor mij als ik op reis ben om mijn make-up goed te kunnen verwijderen.”

“Ik doe dan altijd wat yoga voor het slapen gaan, even alles goed stretchen! Mijn favoriete pose is de pigeon pose. Vlak voordat ik naar bed ga is dat zo’n fijne ‘heupopener’.”

“Dit zal heel grappig klinken, maar qua huidverzorging gebruik ik normaal nooit echt iets! Ik vind het wel heel fijn om te ‘moisturizen’. Ik was mijn gezicht met water en doe er dan een laag bovenop. Toen ik op bezoek was bij mijn beste vriendin in Spanje, gebruikten we soms olijfolie als we geen moisturizer meer hadden. Olijfolie is heel voedzaam voor je huid en in de zomer geeft het een hele mooie gloed, plus het heeft, gek genoeg, geen geur.”

Make-up tip

“De gouden tip: Strobe cream langs je jukbeenderen, het midden van je neus en kin, onder je ogen en een beetje op je bovenlip. Dat heb ik op shoots geleerd, het geeft je een hele mooie gloed zodat je altijd fris oogt.

Ik hou ook van wenkbrauwgel om ervoor te zorgen dat mijn dikke wenkbrauwen recht en gedefinieerd zijn.”

En tot slot de ultieme tip van Silke

“Leef in het moment – zet je telefoon neer en praat met mensen! Wees sociaal. Boom!”

 

Models in Paris 2 ??!! #laatjehoren

A post shared by Silke Hajunga (@silkehajunga) on

Shop