New York Fashion Week 2018: Yasmin Wijnaldum

New York Fashion Week 2018: Yasmin Wijnaldum

De New York Fashion Week 2018 is afgelopen en Nederland was weer mooi vertegenwoordigd met meerdere Nederlandse modellen, waaronder Yasmin Wijnaldum!

Het was een mooie week in New York voor o.a. Birgit KosYasmin WijnaldumFabienne Dobbe, Femke Huijzer, Jessie Bloemendaal, Sophia Ahrens, Sara Dijkink, Silke van Daal, Julia van OsMaartje Verhoef, Lois Schalkwijk, Nina Dozy, Estella Brons, Damaris Goddrie, Rianne van Rompaey, Sylvia van der Klooster, Saskia De Brauw, Iris Egbers, Ninouk Akkerman, Marine de Leeuw, Willem Wardenaar, Linus Jasper en Nina Dapper. 

In deze serie rondom de New York Fashion Week zullen al deze modellen voorbij komen inclusief zoveel mogelijk snapshots van hun optredens. In dit artikel zie je Yasmin Wijnaldum die in totaal 7 shows heeft gelopen voor Brandon Maxwell, Anna Sui, Oscar Del La Renta, Ralph Lauren, Jeremy Scott, Prabal Gurung en Philipp Plein.

YASMIN WIJNALDUM FOR ANNA SUI
Yasmin voor Anna Sui NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR BRANDON MAXWELL
Yasmin voor Brandon Maxwell NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR OSCAR DEL LA RENTA
Yasmin voor Oscar Del La Renta NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR RALPH LAUREN
Yasmin voor Ralph Lauren NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR JEREMY SCOTT
Yasmin voor Jeremy Scott NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR PRABAL GURUNG
Yasmin voor Prabal Gurung NFW 2018
YASMIN WIJNALDUM FOR PHILIPP PLEIN
Yasmin voor Philipp Plein NFW 2018

Dat waren de shows van Yasmin Wijnaldum!

Omdat de modellen zelf vaak op de dag zelf nog niet weten of ze gaan lopen voor een merk, is het extra lastig om in de gaten te houden wie waar gelopen heeft. Wij blijven proberen om er zoveel mogelijk op een rijtje te zetten, inclusief een snapshot van de optredens natuurlijk. Mocht je nu wel in in New York gelopen hebben en niet op onze lijst staan, laat het ons weten, mail naar info@themodelhouse.tv dan zetten we dat snel recht!

 

Shop