New York Fashion Week 2018: Birgit Kos

New York Fashion Week 2018: Birgit Kos

De New York Fashion Week 2018 is afgelopen en Nederland was weer mooi vertegenwoordigd met meerdere Nederlandse modellen. Omdat de modellen zelf vaak op de dag zelf nog niet weten of ze gaan lopen voor een merk, is het extra lastig om in de gaten te houden wie waar gelopen heeft. Wij blijven proberen om er zoveel mogelijk op een rijtje te zetten, inclusief een snapshot van hun optreden natuurlijk.

Het was een mooie week in New York voor o.a. Birgit Kos, Yasmin Wijnaldum, Fabienne Dobbe, Femke Huijzer, Jessie Bloemendaal, Sophia Ahrens, Sara Dijkink, Silke van Daal, Julia van Os, Maartje Verhoef, Lois Schalkwijk, Nina Dozy, Estella Brons, Damaris Goddrie, Rianne van Rompaey, Sylvia van der Klooster, Saskia De Brauw, Iris Egbers, Ninouk Akkerman, Marine de Leeuw, Willem Wardenaar, Linus Jasper en Nina Dapper. 

In deze serie rondom de New York Fashion Week zullen al deze modellen voorbij komen inclusief zoveel mogelijk snapshots van hun optredens. We beginnen met Birgit Kos die, voor zover wij hebben kunnen nagaan, de meeste shows heeft gelopen. Birgit heeft in 1 week 11 shows gelopen, een knappe prestatie en ze ziet er overal even prachtig uit:

BIRGIT KOS FOR PHILIPP PLEIN
Birgit voor Philipp Plein NFW 2018
BIRGIT KOS FOR MICHAEL KORS
Birgit voor Michael Kors NFW 2018
Birgit Kos voor Anna Sui NFW 2018
Birgit voor Anna Sui NFW 2018
Birgit Kos voor Carolina Herrera NFW 2018
Birgit voor Carolina Herrera NFW 2018
Birgit Kos voor Brandon Maxwell NFW 2018
Birgit voor Brandon Maxwell NFW 2018
BIRGIT KOS FOR OSCAR DEL LA RENTA
Birgit voor Oscar del la Renta NFW 2018
BIRGIT KOS FOR PRABAL GURUNG
Birgit voor Prabal Gurung NFW 2018
BIRGIT KOS FOR RALPH LAUREN
Birgit voor Raph Lauren NFW 2018
BIRGIT KOS FOR JEREMY SCOTT
Birgit voor Jeremy Scott NFW 2018
BIRGIT KOS FOR JASON WU
Birgit voor Jason Wu NFW 2018
BIRGIT KOS FOR SELF-PORTRAIT
Birgit voor Self-Portrait NFW 2018

Dat waren de shows van Birgit Kos, een knappe prestatie! Wij hebben geprobeerd alle Nederlandse modellen die in New York gelopen hebben uit te lichten, mocht je nu wel in in New York gelopen hebben en niet op onze lijst staan, laat het ons weten, mail naar info@themodelhouse.tv dan zetten we dat snel recht!

 

Shop