Nederlandse Robin Holzken in Sports Illustrated Swimsuit edition 2018!

Nederlandse Robin Holzken in Sports Illustrated Swimsuit edition 2018!

De nederlandse Robin Holzken is de nieuwste aanwinst voor de Sports Illustrated Swimsuit edition van 2018! Robin begin als model op 16-jarige leeftijd en heeft sindsdien veel ervaring op gedaan. Met haar 20 jaar heeft ze al met Guess en Victoria’s Secret gewerkt.

Robin Holzken Sports Illustrated 4

In een interview voor Sports Illustrated is Robin erg positief over ons eigen kikkerlandje: “Opgroeien in Nederland was geweldig. Waar ik opgroeide, was alles veel groener en dat mis ik in New York. Er waren meer koeien en schapen waar ik ben opgegroeid, die zie je niet vaak in New York.”

Screen Shot 2018-02-21 at 16.26.11
Robin Holzken Sports Illustrated 1

Ze heeft ook wel wat kritiek: “Er is ook altijd “something happening” in New York, wat soms gekmakend is maar tegelijk ook echt cool. Nederland is wat dat betreft een beetje trager.”

Robin Holzken Sports Illustrated
Robin Holzken Sports Illustrated

Over haar modellen bestaan zegt ze: “Ik vind het heel leuk om voor de camera te staan. Ik word elke keer een ander persoon, omdat ik altijd nieuwe personages krijg. Ik hou van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe mensen leren kennen. Dat is mijn favoriete onderdeel.”

Robin Holzken Sports Illustrated 6

En over de vooroordelen die heersen over modellen zegt Robin: “Modellen zijn maar gewoon mensen en niet arrogant! Soms verwachten mensen meteen dat je geen aardige persoon bent. We zijn niet wat je op de foto’s ziet.”

Robin Holzken Sports Illustrated 2

Meer van het interview en meer foto’s kun je vinden op de site van Sports Illustrated

We bespraken Robin Holzken ook al in “Models to watch in 2017”

Shop