Hanne Gaby Odiele is het gezicht van de Viktor & Rolf collectie RE:CYCLE voor Zalando

Hanne Gaby Odiele is het gezicht van de Viktor & Rolf collectie RE:CYCLE voor Zalando

De in New York wonende Belgische Hanne Gaby (29) heeft een mooie start van 2018 als het gezicht van de nieuwe Viktor & Rolf collectie voor Zalando. Hanne Gaby werd vorig jaar extra bekend toen ze onthulde dat ze ‘interseksueel’ is. Ze werd geboren met zowel vrouwelijke als mannelijke geslachtskenmerken (Hermafroditisme). In haar geval had ze niet-ingedaalde testikels, die werden verwijderd toen ze tien jaar oud was. Er volgden nog meer operaties die voor veel ellende zorgden.

Viktor&Rolf - Hanne Gaby Odiele

Ze wil nu vooral ouders waarschuwen goed na te gaan of opereren in dergelijke gevallen wel echt noodzakelijk is.  Haar ‘coming out’ werd gewaardeerd want in dat zelfde jaar werd ze, door Knack, bekroond als ‘Mens van het Jaar’. Een mooie titel voor een mooi mens en mooi model.

Hanne Gaby Odiele - Mens vh Jaar

De nieuwe Viktor & Rolf collectie draagt niet voor niets de naam RE:CYCLE, de hele lijn wordt gemaakt van overgebleven en niet gebruikte stoffen. De collectie beloofd betaalbaar te zijn met prijzen vanaf 50 euro en is vanaf 1 Februari verkrijgbaar.

 

Happy weekend ✌️😋 “I believe any individual has the power to awaken a community” shot by @johanlindeberg

A post shared by Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) on

Shop