Gigi Hadid lanceert nieuwe collectie met Tommy Hilfiger

Gigi Hadid lanceert nieuwe collectie met Tommy Hilfiger

Het is zover Tommy Hilfiger en zijn model-muze & gastontwerper Gigi Hadid hebben de nieuwe en voorlopig laatste collectie Tommy x Gigi gelanceerd. In december kondigde Hilfiger al aan dat hun nieuwe samenwerking te zien zou zijn tijdens de Milan Fashion Week en die voorspelling kwam afgelopen week uit.

Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 7
Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 8

De collectie staat in het teken van snelheid ook wel ‘speed’ genoemd. Volgens hen een combinatie van de liefde van Hilfiger voor de motorsport en de snelle levensstijl van Gigi Hadid. De collectie zit vol met, wat ze noemen, tijdloze klassiekers met atletische kleuren in rood, wit en blauw. In een persbericht staat “silhouette is mix-and-match with oversized pieces combining with super-skinny designs for a strong and confident new take on race-track style”.

Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 2
Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 4

Toen Gigi Hadid tijdens de New York Fashion Week in 2016 de eerste collectie, samen met Hilfiger, introduceerde, vertelde ze Vogue: “Creatively speaking, it’s something that’s really true to my style. I wanted it to be something that when people look at it, they know I was the one who designed it, and that it’s something I would genuinely wear?”. Die keuze heeft zijn vruchten afgeworpen, want de Tommy x Gigi-collecties zijn in een recordtijd uitverkocht – soms nog voordat de show voorbij is.

Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 23
Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 27

Afgelopen week werd de verzameling vrijgegeven op Tommy.com, waar je behind the scenes beelden kunt bekijken en kunt bepalen welke items je aan je verlanglijstje wilt toevoegen, in de hoop dat het niet uitverkocht is.

Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 20
Gigi Hadid - Tommy Hilfiger 21

Shop