De New York Fashion Week 2018: Sophia Ahrens

De New York Fashion Week 2018: Sophia Ahrens

Sophia Ahrens in New York voor Dion Lee, Zimmerman en Colovos. De New York Fashion Week 2018 is afgelopen en Nederland was weer mooi vertegenwoordigd met meerdere Nederlandse modellen, waaronder Sophia Ahrens!

Het was een mooie week in New York voor o.a. Birgit KosYasmin WijnaldumFabienne Dobbe, Femke Huijzer, Jessie Bloemendaal, Sophia Ahrens, Sara Dijkink, Silke van Daal, Julia van OsMaartje Verhoef, Lois Schalkwijk, Nina Dozy, Estella Brons, Damaris Goddrie, Rianne van Rompaey, Sylvia van der Klooster, Saskia De Brauw, Iris Egbers, Ninouk Akkerman, Marine de Leeuw, Willem Wardenaar, Linus Jasper en Nina Dapper. 

In deze serie rondom de New York Fashion Week zullen al deze modellen voorbij komen inclusief zoveel mogelijk snapshots van hun optredens.

SOPHIA AHRENS FOR COLOVOS NYFW RTW FW18
Sophia voor Colovos NFW 2018
SOPHIA AHRENS FOR ZIMMERMANN NYFW RTW FW18
Sophia voor Zimmerman NFW 2018
SOPHIA AHRENS FOR DION LEE NYFW RTW FW18
Sophia voor Dion Lee NFW 2018

Dat waren de New York shows van Sophia Ahrens!

Omdat de modellen zelf vaak op de dag zelf nog niet weten of ze gaan lopen voor een merk, is het extra lastig om in de gaten te houden wie waar gelopen heeft. Wij blijven proberen om er zoveel mogelijk op een rijtje te zetten, inclusief een snapshot van de optredens natuurlijk. Mocht je nu wel in in New York gelopen hebben en niet op onze lijst staan, laat het ons weten, mail naar info@themodelhouse.tv dan zetten we dat snel recht!

 

Shop