Tips van modellen hoe je knapper wakker kunt worden

Tips van modellen hoe je knapper wakker kunt worden

Kijk jij soms ook liever niet ’s ochtend in de spiegel? Knap wakker worden, dat wilt toch iedereen. Onze modellen moeten er altijd goed uitzien. Lees de tips en tricks van Tamara, Yfke en The Modelhouse redactie. Je zult het heerlijk vinden om ’s ochtends weer in de spiegel te kijken.

Tip 1 Tamara:
Blijf uit de buurt van zout voedsel en alcohol voordat je gaat slapen.
Iedereen weet dat het niet goed voor je is. Maar wist je dat alcohol je lichaam uitdroogt? Je lichaam moet dit compenseren, hierdoor verzamelt je lichaam vocht rond de ogen. Hetzelfde geldt voor zout. Ga je toch gezellig uit met een drankje en een hapje? Het helpt om dan te slapen op twee kussens en je goed in te smeren met anti-aging nachtcrème waar hyaluronzuur in zit. Hierdoor trekt water beter in je huid.

TIP 2 Yfke:
Verschoon je kussenslopen!

En dan heb ik het over heel vaak. Echt twee keer per week. Dat is inderdaad veel, maar het werkt echt. Een persoon die minimaal acht uur lang op een kussen slaapt, laat heel veel bacteriën achter. Lukt het niet om je kussen twee keer per week te verwisselen? Draai je kussensloop dan om.

Cara Delevingne

TIP 3 The Modelhouse redactie:
Slaap met een verhoging
Dan hebben wij het over een extra kussen. Je kunt ook het hoofdeinde wat hoger zetten. Dit heeft allemaal te maken met zwaartekracht; die zorgt voor een goede doorbloeding, hierdoor hoopt er geen vocht op.

TIP 4 Yfke:
Zorg voor meer luchtvochtigheid in je kamer.
Water drinken is natuurlijk heel goed voor je huid, dat weet iedereen. Maar dit gaat natuurlijk moeilijk tijdens het slapen. Hierdoor moet je een oplossing vinden om toch gehydrateerd te blijven. Zorg voor een luchtbevochtiger in je kamer. Vooral tijdens de winter is dit je allerbeste hulpmiddel voor een glad huidje zonder droge plekjes.

TIP 5 Tamara:
Slaap op je rug

Eigenlijk onmogelijk, maar het helpt echt heel goed. Dermatologen claimen dat het er zelfs voor zorgt dat er geen lijntjes in je gezicht ontstaan. Mensen die op hun zij slapen (dus gezicht), blijken meer rimpels te hebben, dan mensen die op hun rug slapen.

Extra tip van The Modelhouse!
Slapen met een extra kussen heeft echt zijn voordelen. Als je vaak wakker wordt met dikke ogen, dan helpt een extra kussen echt. Als je plat ligt, dan verzamelt er vloeistof rond je ogen.

Schermafbeelding 2016-02-29 om 17.10.12Yfke Sturm Waking Up

Shop