Met dit supermarkt-product word je blijkbaar sneller bruin

Met dit supermarkt-product word je blijkbaar sneller bruin

Nu de zomer langzaam maar zeker steeds meer nadert, beginnen sommigen van ons zich toch wel een beetje druk te maken om die melkflessen en witte buik. Iedereen verzint redenen om zo snel mogelijk bruin te worden. Of het nou de zonnebank is, of selftanning, alles wordt uit de kast getrokken. Naar verluid is er nu zelfs een nieuw middeltje dat bruiner gebruikt wordt, en het is op zijn zachts gezegd nogal bijzonder.

Processed with VSCOcam with s2 preset Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset Processed with VSCOcam with s2 preset

De nieuwste ‘hack’ in het bruin worden is namelijk het gebruik van Cola. Ja, je hoort het goed. De standaard Cola die je in de supermarkt vindt, zou helpen bij het sneller bruin worden. Het idee komt in eerste instantie van MTV UK, die vertelde dat de Britse sterren zichzelf met het drankje insmeren als ze in de zon gaan liggen.

748851022e8fc853cb6f68796ac5bcf0

Hoewel de meiden van programma’s als Geordie Shore en Ex on the Beach inderdaad flink gebruind zijn, zetten wij onze vraagtekens bij deze nieuwe lifehack. Het is niet bewezen dat het goedje helpt het bruiningsproces versnelt, en daarnaast is het ook niet bewezen dat het wel zo goed is voor je huid. Bovendien lijkt het ons niet zo smakelijk om helemaal onder de plakkerige Cola te zitten. Wij blijven misschien liever bij de normale – bewezen effectieve – middeltjes. Benieuwt hoe je het beste kunt ‘zelfbruinen’? Dr. Jetske geeft je de juiste tips.

Shop