Femke Huijzer: New York Fashion Week 2018

Femke Huijzer: New York Fashion Week 2018

Ook Femke Huijzer was er bij in New York en liep uiteindelijk maar liefst 7 shows, voor Boss, Nicole Miller, 3.1 Phillip Lim, Adeam, Brock Collection, R13 en Jonathan Simkhai.

Het was een mooie week in New York, de New York Fashion Week 2018 is afgelopen en Nederland was weer mooi vertegenwoordigd met meerdere Nederlandse modellen, waaronder Femke maar ook Birgit KosYasmin WijnaldumFabienne Dobbe, Jessie Bloemendaal, Sophia Ahrens, Sara Dijkink, Silke van Daal, Julia van OsMaartje Verhoef, Lois Schalkwijk, Nina Dozy, Estella Brons, Damaris Goddrie, Rianne van Rompaey, Sylvia van der Klooster, Saskia De Brauw, Iris Egbers, Ninouk Akkerman, Marine de Leeuw, Willem Wardenaar, Linus Jasper en Nina Dapper. 

In deze serie rondom de New York Fashion Week zullen al deze modellen voorbij komen inclusief zoveel mogelijk snapshots van hun optredens.

Femke Huijzer - R13
Femke voor R13 NFW 2018
Femke Huijzer - Nicole Miller
Femke voor Nicole Miller NFW 2018
Femke Huijzer - BOSS
Femke voor Boss NFW 2018
Femke Huijzer - Phillip Lim
Femke voor 3.1 Phillip Lim NFW 2018
Femke Huijzer - Jonathan Simkhai
Femke voor Jonathan Simkhai NFW 2018
Femke Huijzer - Brock Collection
Femke voor Brock Collection NFW 2018
Femke Huijzer - Adeam
Femke voor Adeam NFW 2018

Dat waren de New York shows van Femke Huijzer!

Omdat de modellen zelf vaak op de dag zelf nog niet weten of ze gaan lopen voor een merk, is het extra lastig om in de gaten te houden wie waar gelopen heeft. Wij blijven proberen om er zoveel mogelijk op een rijtje te zetten, inclusief een snapshot van de optredens natuurlijk. Mocht je nu wel in in New York gelopen hebben en niet op onze lijst staan, laat het ons weten, mail naar info@themodelhouse.tv dan zetten we dat snel recht!

 

Shop