Door deze fouten wordt je haar dunner

Door deze fouten wordt je haar dunner

Ken je dat gevoel? Je staat onder de douche, haalt nietsvermoedend je hand door je haar, en vervolgens heb je een pluk tussen je vingers waarbij je maar één ding kan denken: ik word kaal! Geen nood, zo’n vaart zal het niet lopen. Het kan wél zijn dat je haar wat dunner wordt, de volgende dingen kunnen daar de oorzaak van zijn:

  1. Je föhnt of stijlt je haar heel vaak
    Hoewel je haar vaak 10 keer zo goed zit wanneer je het föhnt of stijlt, is het handig om je geliefde dos af en toe toch een beetje rust te geven. Als je het dan toch moet föhnen, doe dat dan op zo’n groot mogelijke afstand. Hoe dichter je op het haar gaat zitten, hoe sneller het verdunt.

Door deze fouten wordt je haar dunner

  1. Je hebt je scheiding altijd hetzelfde zitten
    Als je het niet gewend bent om je haar af en toe naar de andere kant te gooien, zit je scheiding de hele dag hetzelfde. Aan de zijkant van de scheiding wordt je haar hierdoor zwakker en dus dunner. Probeer af en toe je hand even door het haar te gooien dus!
  1. Je hebt vaak een staart in
    We know, het is lekker makkelijk én het staat goed. Toch wordt je haar lichtelijk gemarteld als je het elke dag vast hebt. Tegenwoordig hebben we plastic elastiekjes (je weet wel, die op een oud telefoonsnoer lijken), dit helpt al enigszins. Maar zelfs dan raden we aan om je haar af en toe los te gooien. En die oude elastiekjes mag je, as we speak, de prullenbak in gooien!

hair, fashion, and girl afbeelding

Lees ook: 7 x dit moet je weten als je krullen hebt

Shop