Door deze 5 beauty-hacks kom je nooit meer te laat

Door deze 5 beauty-hacks kom je nooit meer te laat

Heerlijk om nog een keertje je mobiel op snooze te zetten en je nog een keer om te draaien in je bed.

Het beste kun je natuurlijk van te voren je kleding neerleggen, maar door deze beauty-hacks ben jij binnen no time ready to go in de ochtend.

  1. Doe een vlecht in je haren de avond van tevoren. In de ochtend haal je er een stijltang doorheen en je hebt een prachtige bos met golvende krullen.
  2. Wil je niet aan de slag met een stijltang? Bind dan een zijden sjaal om je hoofd. Zo hoef je niet te stijlen en het aanbrengen van make-up zal ook stukken makkelijker gaan.
  3. Geen tijd om je haren te wassen? Spuit wat parfum op je borstel, haal hem door je haren en ze ruiken weer helemaal fris.
  4. Ben je nog geen pro in het zetten van eyeliner? Tijdens het aanzetten van je mascara op je wimpers, moet je net iets meer drukken. Hierdoor ontstaan natuurlijk enorme vlekken aan de bovenkant van je ooglid, maar die kun je meteen uitsmeren tot rechte eyeliner. Eventueel kun je een nat wattenstaafje gebruiken. Voilá, eyeliner on fleek.
  5. In de avond is het natuurlijk makkelijk om te slapen met een staart. Daardoor krijg je wel een enorme bobbel in je haar, en dat willen we niet. Door een natte vaatdoek op je hoofd te leggen, zal deze bobbel zo verdwijnen.

Lees ook: Tips van modellen hoe je knapper wakker kunt worden.

Beauty-hacks

Shop