Dit zijn de favoriete beauty apps en filters van modellen….

Dit zijn de favoriete beauty apps en filters van modellen….

Wie wil dit nu niet weten? Modellen staan namelijk altijd flawless op elke selfie.

Onze modellen laten zien welke apps op hun iPhone staan om de meeste likes op Instagram te genereren.

Daelorian van der Kolk van Touché Models: “Ik gebruik standaard twee apps om mijn foto’s Insta-waardig te maken. Eerst Aviary om vlekjes weg te werken en mijn ogen op te lichten, daarna VSCO cam om het licht en de kleuren aan te passen zodat de foto in mijn feed past.”

Beauty app

Kylene Oprinsen van Future Faces: “Mijn favo app is absoluut Boomerang. Het is geen saaie foto, maar ook niet een te lang filmpje. Ook bewerk ik mijn foto’s altijd met Instagram zelf. Nooit met een bepaalde filter, maar ik maak de foto’s altijd wat helder en gooi het contrast wat omhoog.”

Kylene Oprinsen

Saskia Schrijer van Touché Models: “Dat is absoluut AfterLight. De app heeft geen standaard filters en je kunt zelf precies bepalen hoe de foto eruit gaat zien. Denk aan: contrast, kleur, helderheid. Echt ideaal.”

Saskia Schrijer

Nadal de Vries van Future Faces: “Meitu, hele gave filters en je kunt alles perfect weghalen. Zelfs personen in de achtergrond ;-)”

Nadal de Vries

Nicky Opheij van Touché Models: “Mijn favoriete app is Photowonder en ik gebruik altijd een filter van Instagram die het mooist bij de foto past. Dan stel ik vaak nog de scherpte en helderheid bij”.

Nicky Opheij

Evie Lukassen van Future Faces: “VSCO is echt perfect voor mij. Het ligt altijd aan de foto welke filter ik gebruik.”

Evie Lukassen

Yunna Zhang van Future Faces: “Ik vind de filters van Instagram meestal erg fijn. Het verschilt eigenlijk wel per foto welke filter ik toepas, maar de filer Mayfair gebruik ik wel vaak. En dan vooral voor de foto’s waar ik té bleek lijk.”

Yunna Zhang

Angela Huizeling van Future Faces: “Ik gebruik de app airbrush. Je kunt hier eigenlijk plastische chirurgie aan je foto’s toepassen lol. Maar eigenlijk gebruik ik deze app om soms een puistje weg te werken met de “blemish tool”. Super makkelijk en snel; kon dat in het echt ook maar!”

Angela Huizeling

Elise Esseboom van Touché Models: “Eerlijk gezegd gebruik ik nooit een filter. Lekker veel selfies maken, dan zit er altijd wel een mooie bij ;-)”

Elise Esseboom

Shop