Dit is verbazingwekkend genoeg de nieuwe wenkbrauwtrend

Dit is verbazingwekkend genoeg de nieuwe wenkbrauwtrend

Uit alle macht proberen we onze wenkbrauwen voller te laten groeien. De voluptueuze beauty’s die zich boven de ogen van Cara Delevingne en Brooke Shields bevinden, maken ons groen van jaloezie. De haargroeimiddelen zijn nog net niet besteld, en we kunnen je vertellen dat je daar gerust nog even mee mag wachten. We kunnen het bijna niet bijhouden, maar naar verluid is er (alweer) een nieuwe wenkbrauwtrend in ontwikkeling.

Schermafbeelding 2017-07-24 om 11.05.43

Laat je donkere potlood en kammen maar liggen, en haal je pincet maar weer tevoorschijn. Volgens onder meer Vogue UK is de nieuwste wenkbrauwtrend er juist één die we in de 90’s voor het laatst voorbij zagen komen: de dunne getrimde lijnen. Misschien niet zó dun als vroeger, maar het verwilderde gaat er langzaam vanaf, aldus Vogue. Ook Bella Hadid doet mee aan de trend, en heeft haar wenkbrauwen dun in model gezet. Maar naast de dikte ervan, verandert er ook iets in kleur. Het hoeft allemaal niet zo donker en zwaar, lichte wenkbrauwen mogen gerust licht blijven, aldus de beauty goeroe’s. Wat vind jij van deze trend?

I can meet you downtown 🦋

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

on the look out for the best gelato in Venice. let me know people. this is a serious task. lets see what you’ve got Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Lees ook: scheren in de zomer

Shop