Dit is hét wondermiddel tegen wallen

Dit is hét wondermiddel tegen wallen

Wallen of donkere kringen onder je ogen. Tja, het overkomt de beste… Wil je toch fris en fruitig de deur uit? No problem, hier is de oplossing. #you’rewelcome

Niemand wordt blij van vragen zoals: “Heb je slecht geslapen vannacht?”, “heb je een zwaar weekend gehad?” of “ben je een beetje ziekjes?”. Maar ja, je kunt het mensen ook niet kwalijk nemen als je er inderdaad uitziet alsof je 3 nachten niet geslapen hebt.

wake up

Oorzaak wallen
Donkere kringen worden onder andere veroorzaakt door stress, te kort slapen, te veel zout eten, roken en te veel alcohol drinken. Er zijn mensen die sneller last hebben van wallen onder hun ogen dan andere mensen, en dat kan heel vervelend zijn.

Met een plamuurlaag van make-up kun je het probleem misschien een beetje verminderen, maar dat is ook niet de oplossing. Gelukkig hebben wij het wondermiddeltje wél gevonden.

Oplossing wallen
Koffie werkt ontstekingsremmend en drijft afvalstoffen af. Als je de koffiedik mengt met wat kokosolie en zwarte peper, werkt dit nog beter. Zwarte peper stimuleert namelijk de bloedcirculatie en de kokosolie zorgt dat de stoffen in het koffiedik beter worden opgenomen. Dus alle crèmes en andere zalfjes zijn niet meer nodig. Gewoon lekker smeren met puur natuurlijke producten!

Voor het beste resultaat: smeer dit goedje twee keer per week onder je ogen en laat je dit een half uurtje zitten. Het enige wat je nodig hebt is koffiedik, zwarte peper en kokosolie.

 Lees ook: Tips om knapper wakker te worden

bonen

Shop