De beste lifehacks om je haar te doen op luie dagen

De beste lifehacks om je haar te doen op luie dagen

Urenlang voor de spiegel om elk haartje, krulletje en piekje goed in model te brengen. Voor een perfecte coupe hebben we niet altijd genoeg tijd en zin. Maar niet getreurd, er zijn een hoop lifehacks waarmee je in een razend tempo een perfecte hairdo hebt.

1. Föhn alleen de delen die nodig zijn
Heb je punten die pluizig worden als je op de fiets zit? Of gaat je kruin juist alle kanten op als je het niet in model brengt? Föhn alleen die gedeelten waarvan je zeker weet dat het nodig is en laat de rest van je haar aan de lucht drogen.

2. Krul alleen rond je gezicht
Deze hack is vooral handig als er al wat slag in je haar zit. Door je gezicht te omlijnen met perfecte krullen, lijkt de rest van je haar ook al een stuk verzorgder. Dat bespaart nog eens tijd!

09a299cd1cfa76eb644d13204df38df8

3. Stijl je haar voordat je gaat slapen
Voor zover het mogelijk is: doe zoveel mogelijk voorwerk voor je naar bed gaat. Zo kun je bijvoorbeeld alvast je haar stijlen in de avond, of vlechtjes indoen voor een beach look in de ochtend.

4. Droog je haar vooraf
Föhnen duurt vaak wat langer dan het drogen van je haar met een handdoek. Helaas is dit laatste vrij schadelijk, door de harde structuur van een handdoek. Het is dus verstandig om voor het drogen van je haar een textiel t-shirt te gebruiken. Hierdoor droogt het snel en beschadigt het niet.

5.Gebruik een accessoire 
Door een haarband of een mooi elastiek, lijkt je net alsof je heel lang met je hairdo bezig bent geweest!

8d4403719bcedaa3ec9f461aff61fefd

Lees ook: Met deze aparte sportschool-oefening krijg je dus in no time perfecte billen

Shop