4 makkelijke en goedkope manieren om je tanden witter te maken

4 makkelijke en goedkope manieren om je tanden witter te maken

Een stralende lach, wie wil dat nou niet? En hoevaak je je tanden ook poetst, je tanden blijven een gele gloed houden. Met de volgende tips kun je je prodent-glimlach weer terug krijgen zonder dat je daar €700 voor moet neerleggen bij de tandarts.

0f01457ac2e2a914cfde228fb7ee790b

1. Kurkuma
Misschien is het je inmiddels bekend dat er nogal wat gezondheidsvoordelen zitten aan deze oranje kruid. Zo zou Kurkuma verschillende ziekten voorkomen en je in het geheel beter laten voelen. Maar dat niet alleen, want het zorgt ook voor een wittere lach. Wat dat betreft lijkt het stofje op baksoda – ook dit maakt je tanden witter -, hierin zitten alleen ook nog anti-bacteriële stoffen die je gebit extra schoon maken. Mix het met kokosnoot-olie, smeer het op je tanden en laat het een paar minuten zitten voordat je je mond omspoelt.

2. Een bananenschil
Easy does it! Geen schadelijke chemicaliën en net zo simpel als het klinkt. Veeg simpelweg de binnenkant van de bananenschil over je tanden en spoel daarna je mond!

3. Brie
De kaassoort? Jazeker! Witte kazen kunnen ervoor zorgen dat vlekken op je tanden minder worden. En het is ook nog eens super lekker. Win-win!

4. Selderij
Deze gezonde snack heeft dus nog meer voordelen. Hierbij hanteer je hetzelfde principe als bij de bananenschil, simpelweg even over je tanden wrijven en je kunt zo in een tandpasta commercial.

5332754758b9b6540261370389247efc

Lees ook: HNTM’s Montell heeft een bizarre look a like in zijn familie

Shop